17 Ağustos 2010 Salı

üslupta hata olabilir, ama teşbihte asla


teyzeli arçelik reklamı var ya. o kız çok güzel çıkmış. teyze yani. teyzeyi oynayan. gündelik hayatında o kadar güzel değil bence. ama uzunca bir videoda yani reklamda o kadar iyi çıkmışsa bence biraz çabayla süper olur. hayat da orta metraj bir.. yazış da.

çorlu fenalarda. üzerime geleyore. istanbulum geldi fena. irandan arkadaşlarım gelmiş istanbula. biraz üşengeçlikle ahlaki sorumluluk çarpışıyor bünyemde. ki şahsım benliğimin savaş alanına dönmesine alışkın olmakla birlikte istenilmeyen durumlardan kaçmayı da kendine görev bilemeyip işbu sıkıntıya meyyal ruhumu daralmalara sürükleyebiliyor. lakan, sence froyd mu beni bırakan? sevgili arkadaşlarımı özledim. malum biz orta büyüklükte bir aile gibiyiz.

çapa kabul edildim. artık sosyoloji öğrencisiyim de. aman allahım bu ne yük şimdiden omuzlarımı çöktürüp kalbimi hızlandıran. akademide yoğrulup bilimle yani bilerek sevişmek istiyorum. abi her iş kuralına, raconuna göre. ne iş yapıyorsan, hangi işi yapıyorsan, ADAM GİBİ yap. ama ben, yani ADAM' ın antitezi, bilumum tasavvuf erbabına istinad edip kendimi mi arayayım yoksa büyük bir üstada kulak verip ADAM mı olayım. oh my god what an oxymoronic state of being. aha bugün küçük sırlar var. YAŞASIN!

abi kafanda kendinle konuşabileceğin kadar yer olsun yeter. bir de yolunu görebileceğin kadar gözün kendini duyabileceğin kadar kulağın.

bu üslubu da blog yazarları cemiyetinden devşirdim. bir de foto çakayım. tumblr ne süper uygulama isn t it emrah? sanat and the sepet.

7 yorum:

  1. tumblr sayesinde ne çalışmalar gördük ne insanlar tanıdık.sanat sepet açlığında bir doz tumblr gece nezih uyutur.

    YanıtlaSil
  2. tumblrın amına koyim sana bişey olmasın.

    YanıtlaSil
  3. tumblrın ecdadını skim enteller sizi

    YanıtlaSil
  4. tumblr ın geniş kalçalarını elledigim günler oldu. hem de izinsiz.

    YanıtlaSil
  5. blog titredi,entel yazarlar ve 'okuyucular' ortalığı karıştırdı.yaşasın kaos o zaman.

    YanıtlaSil
  6. galiba kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz aq

    YanıtlaSil